CELEBRAM ROMANIA CENTENARA(1918-2018)

Revista Cuvant Masonic-editata de Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti

Revista Cuvant Masonic-editata de Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti

 

Category Archives: Revista

REUNIUNE MASONICĂ INTERNAȚIONALĂ

Asociaţia Masonică a Muzeelor, Librăriilor şi Arhivelor (A.M.M.L.A.), cu sediul la Bruxelles, a reunit toţii membrii în Consiliul Coordonator anual, în CORFU, în 05-08 iulie 2018.

Lucrările A.M.M.L.A. au fost găzduite de Masonic Museum ,,Phoenix of Corfu” de la  Marea Lojă Naţională a Greciei, care au organizat o serie de evenimente masonice deosebite, ocazie în care au fost dezbătute subiectele de pe Ordinea de zi – A.M.M.L.A., schimburi de informaţii masonice şi o cunoaştere aprofundată a masoneriei în lume.

PUBLICAREA REVISTEI CUVÂNT MASONIC, EDIȚIA 2016, ON-LINE,

REVISTA CUVÂNT MASONIC, EDIȚIA 2017, A FOST OFERITĂ PARTICIPANŢILOR LA REUNIUNEA A.M.M.L.A., GĂZDUITĂ DE MAREA LOJĂ UNITĂ A ANGLIEI (U.G.L.E.) – LONDRA, 2017.

Revista”Cuvant Masonic”


Pentru a va abona prin curierat sau a comanda numere mai vechi a revistei “Cuvant Masonic”  editata de Centrului de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti trimiteti o solicitare si adresa postala la :  secretariatmasonic@gmail.com

 

Pentru vizualizarea continutului revistelor, trageti cursorul corespunzator fiecarei reviste in jos. Pentru a mari pe  tot ecranul o revista apasati ultimul buton din dreapta aflat sub fiecare revista !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   • Pentru a deveni membru al Centrului de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti printati/ completati formularul de mai jos si trimiteti la: c.r.s.f.p.b@gmail.com .
  • Pentru carti, documente, arhive studiu, contactati Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti. Presedinte dr. VIOREL DANACU 33° contact: c.r.s.f.p.b@gmail.com

http://masonerie.com/wp-content/uploads/2014/10/Formular-de-aderare-CRSFB_pagenumber.001.jpg