CELEBRAM ROMANIA CENTENARA(1918-2018)

Revista Cuvant Masonic-editata de Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti

Revista Cuvant Masonic-editata de Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti

 

SARBATOAREA POMULUI DE CRACIUN

poza (2)
Fratii din MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI – Loja de Ritualistia Comparata si Cercetari Masonice , reuniti in 14 dec. 2013 , la Bucuresti , la Templul Masonic , au sarbatorit intr-o ceremonie solemna , acordarea Diplomei de Venerabil Maestru al MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI – Loja de Ritualistia Comparata si Cercetari Masoniceal , al R. L. Hobita , Orientul Hobita , Il. Fr. Lolescu Tanasie .

A urmat Sarbatoarea Traditionala ca in fiecare an , a Pomului de Craciun , unde Mos Craciun , avenit cu daruri pentru fiecare frate , cat si pentru surorile din cadrul Loji Feminine de Ritualistia Comparata si Cercetari Masonice din cadrul Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti .

A urmat o Agapa Fraterna , la un restaurant din Bucuresti , unde cu totii am sarbatorit si am ridicat un pahar de vin , in numele tuturor celor dragi , familiilor noastre , prietenilor nostrii .

A urmat in preajma Craciunului , acordarea din partea lojilor din tara , cat si din Bucuresti , a cadourilor , la Camine de copii , batrani , asa cum se obisnuieste la romani .

Secretariatul

MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI –

Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice ,