CELEBRAM ROMANIA CENTENARA(1918-2018)

Revista Cuvant Masonic-editata de Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti

Revista Cuvant Masonic-editata de Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti

 

Concert masonic ” Coloana Armoniei “

poza gratiela 2014 , 1 martieIn seara zilei de 1 Martie 2014 , Marele Ordin Feminin Roman , a organizat Concertul Masonic ” Coloana Armoniei ” , in muzica lui Wolfgang Amadeus Mozart , care a fost francmason , la Sala de Concerte a Centrului National de Arta ” Tinerimea Romana ” din Bucuresti .

MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice , a fost invitata , reamintim intre cele doua Obediente masonice , exista semnat un Protocol ” Concordia ” , de prietenie si respect reciproc , permitandu-le ca la actiunile publice initiate de oricare dintre acestia , sa fie impreuna , ca un semn al unitatii si bunei intelegeri intre totii masonii romani , astfel ca Il.Fr. Viorel Danacu , Mare Maestru in exercitiu si Presedinte al Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti , impreuna cu sotia dansului , au fost prezenti la acest eveniment deosebit , la care au participat frati si surori din toate Obedientele masonice din Romania , s-a ciocnit un pahar de sampanie .

Marele Maestru , Il. Fr. Viorel Danacu , a oferit flori la fiecare Doamna , Domnisoara si nu in ultimul rand Surorilor si Artistilor , Profesoare de muzica , membrii ai Filarmonicii “George Enescu” din Bucuresti , care au fost extraordinari , cu ocazia zilei de 1 Martie , simbol al primaverii prieteniei si iubirii fraterne care anima Ordinul Masonic Roman .

Marea Maestra a Marelui Ordin Feminin Roman Il. Sora Graziela Barla , a fost o gazda deosebita , impreuna cu toate surorile din cadrul Marelui Ordin Feminin Roman , drept pentru care le felicitam , le dorim succes in viitor si le multumim pentru ospitalitate si seara memorabila pe care am petrecuto cu totii .

 

Marele Secretariat al

MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI –

Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice