CELEBRAM ROMANIA CENTENARA(1918-2018)

Revista Cuvant Masonic-editata de Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti

Revista Cuvant Masonic-editata de Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti

 

LANSARE DE CARTE

ORAS MIZIL- 9 MAI 2014

 

LANSARE 1In ziua de 9 mai 2014 , la Mizil , Il :. Fr :. Viorel Danacu , Presedintele Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti si Mare Maestru al MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI-Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice a raspuns invitatiei Primarului orasului Mizil , Domnul Emil PROSCAN , la un eveniment cultural de exceptie . A fost un eveniment cum rar am vazut , deoarece am mai participat la lansari de carti , reviste si alte publicatii de specialitate , insa aici a fost vorba de o impletire a mai multor mesaje si anume : in primul rand a fost lansata o carte de poezie , in al doilea rand este o carte scrisa de Domnul Emil PROSCANU si Domnisoara Ecaterina BARGAN , o tanara studenta din Chisinau a carei poveste este extraordinara , plina de sinceritate , emotie si rafinament , in al treilea rand au facut prezentarea carti , mari profesori universitari din Iasi , actori din Bucuresti , interpreti , pe un fundal muzical adecvat si foarte multa lume , peste 400 de invitati .
Ne-am bucurat de momente unice si pline de incarcatura emotionala si spirituala , de o tinuta culturala de exceptie , motiv pentru care Cartea intitulata : LA MARGINEA LUMII , este o lucrare care are un loc special in cadrul Bibliotecii Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti , fiind propusa de a fi tradusa si in limba engleza/franceza si lansata si peste hotare .
Fratii din MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI-Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice si membrii Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti, vor avea placerea de a se dezmierda uneori , rasfoind aceasta lucrare deosebita de cultura pur romaneasca .

Marele Secretariat al MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI –

Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice