CELEBRAM ROMANIA CENTENARA(1918-2018)

Revista Cuvant Masonic-editata de Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti

Revista Cuvant Masonic-editata de Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti

 

„Francmasoneria aşa cum a fost” a fost lansata la Consiliul Judeţean Arad

Sdanacu13ala „Vasile Goldiş” a Consiliului Judeţean Arad a fost, miercuri, gazda unui eveniment mai puţin obişnuit: misterele francmasoneriei au fost dezvăluite în faţa unui public format din invitaţi de marcă ai Aradului.

Totul a fost prilejuit de lansarea cărţii „Francmasoneria aşa cum a fost” a autorului Viorel Dănacu, Mare Maestru al Marii Loji Naţionale a României – Loja de Ritualistică Comparată şi Cercetări Masonice şi Preşedintele Centrului Regional de Studii Francmasonice Paris – Bucureşti.

Dr. Viorel Dănacu a făcut o scurtă prezentare a cărţii, a masoneriei în general, a rolului şi a scopului ei în societate şi a prezentat o colecţie de documente masonice de la 1880 şi până în prezent: cărţi, reviste masonice importante din trecut, precum şi echipamente masonice aparţinând mai multor rituri.

„Considerăm că evenimentul masonic de astăzi a fost de bun augur şi binevenit, sperând că şi în viitor cetăţenii oraşului Arad să se bucure şi de alte evenimente masonice pentru o cât mai bună şi corectă cunoaştere şi înţelegere a fenomenului”, a precizat Bogdan Tănase, din partea Marelui Secretariat al Marii Loji Naţionale a României – Loja de Ritualistică Comparată şi Cercetări Masonice. citeste articolul Aici!

pentru a vizualiza si alte articole din presa dupa eveniment click pe butonul alaturat

http://www.livearad.ro/marele-maestru-viorel-danacu-a-lansat-la-arad-cartea-francmasoneria-asa-cum-a-fost/

http://glsa.ro/arad/179958-volumul-francmasoneria-asa-cum-fost-este-lansat-la-consiliul-judetean.html