CELEBRAM ROMANIA CENTENARA(1918-2018)

Revista Cuvant Masonic-editata de Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti

Revista Cuvant Masonic-editata de Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti

 

La multi ani!

Bucuresti 01.12.2012

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei , doresc romanilor , multa sanatate ,belsug , bucurie in casele lor si credinta intr-o lume mai buna si mai pasnica .

Noi fratii din MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice , aducem un Omagiu si Recunostinta deplina , celor care au facut Marea Unire , jertfelor stramosilor nostrii , multi dintre ei fiind francmasoni , asa cum rezulta din cercetarile si studiile facute asupra documentelor vremii , de fratii din Lojile noastre .

Ei , cu totii , si-au facut datoria pe deplin fata de tara si de urmasii lor ,ramane ca si noi , prin unitatea de gandire si actiune comuna , sa construim o Romanie democratica , libera si plina de sperante pentru generatiile de azi si viitoare .

Noi fratii din MAREA LOJA NATIONALA A ROMANIEI – Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice , construim o Masonerie Spirituala , o Romanie Spirituala , o Elita Spirituala ,o Masonerie Romaneasca , o Masonerie pentru Romani si o Masonerie pe Intelesul Romanilor , sub deviza “ SA GANDIM GLOBAL SI SA ACTIONAM LOCAL “ .

Dumnezeu sa binecuvinteze Romania , casele voastre , familiile voastre si pe toti romanii .

 

LA MULTI ANI !
Dr. Viorel Danacu
Mare Maestru